Материали Цветове и покрития

colors-title-image-1

Някои хора „поглъщат“ материалите с очите си. За тях е важно как фасадите и покривите изглеждат. Други се доверяват повече на ръцете си. Ето защо ние имаме огромни възможности за избор от цветове и текстури, които придават благородно усещане на всички наши изделия.

AluNatur New Gold Brushed

Златни линии, символ на просперитет и завоювани успехи. Злато, което играе със слънцето и "свети", когато е мрачно. Усещане за лукс.

Quartz Zinc

QUARTZ-ZINC® на VMZINK е натурален листов материал цинк, който имитира красота на естествено образувалата се патина. Цинкът е материалът на старите покриви по европейските столици. Материалът за паметниците на културата. Цинкът е "естественият" покрив за непреходните сгради.

МЕД

Медта е мека. Медта е топла. Медта е стара, почти колкото човечеството. Медта прави покрива сигурен, а домът - защитен. Няма нищо по-красиво от естественото. Без преструвки и без имитации.

RAL 9010

Чисто, кристално бяло. Като снега. Като извезана премяна на невеста.

Serpentine Limegreen

Свежо зелено на лайм. Отблясъци от пъстрата улица. Нов живот всяка сутрин с изгрева на слънцето.

Big stone black- RR33

Черното е стилно и елегантно. Матово и нежно. Поема острите отблясъци. Винаги в контраст с всички останали цветове.

Тъмен дървесен фладер

Не е дърво, въпреки че шарките му са естествени. По-здраво и по-силно е. И по-ярко.

Натурален Цинк (Natural Zinc by VMZINC®)

Хладно, като метал. Древно, като материал. Ново, като излъчване. Все още без патина. Лъскавото и сребристо с гладко покритие, класическа линия на естествен цинк.

RAL 1015

Меко, като капучино. Топло, като крем. Уютно, като дом.

RAL 3011

Цвят на старо вино. Достолепно и гордо.

RAL 6021

Зелено, като полята. Зелено, като живота. Зелено, като България.

RAL 7016

Елегантно сиво. Хладно, огледално и стройно.

RAL 7043

Сиво, но меко и благородно. Тъмно, но топло.

RAL 9002

Бяло и чисто. Начало. Старт на деня, старт на бизнеса.

RAL 9007

Класическо сиво. Гланц. Огледална симетрия.

Декофриран бетон (имитация)

Стоманена ламарина с полиестерно покритие, имитиращ прясно декофриран стоманобетон с отбелязани линейни дъсчени шаблони. Предлагаме го в дебелина от 0,60 mm и ширина на рулото от 1250 mm. Предназначен е за фасадни обшивки на индустриални сгради и за смела жилищна архитектура. Може да бъде обработван за изделия от марките ни LAMELLON® и FALZON®

COR-TEN (имитация)

Достъпен продукт на основата на стоманена ламарина с полиестерно покритие. Вдъхновен и на външен вид с цветовия ефект на световно известния оригинален продукт на стоманена сплав при която е елиминирана необходимостта от боядисване или друг вид корозионна защита. Припомняме, че самият оригинален материал от патинираща стомана образува контролирана ръжда, която запечатва сърцевината на листа. Предимствата на нашия материал (имитация на COR-TEN) са идентичния външен вид, ниско собствено тегло на м2 и устойчивост на атмосферни влияния. Предлагаме го в дебелина от 0,60 mm и ширина на рулото от 1250 mm. Предназначен е за фасадни обшивки и покривни решения на индустриални сгради и за смела жилищна архитектура. Може да бъде обработван за изделия от марките ни LAMELLON® и FALZON®

RAL2003
RAL1015
RAL8017
RAL3000
RAL3009
RAL3011
RAL5010
RAL5015
RAL6005
RAL6021
RAL7015
RAL7016
RAL7024
RAL7043
RAL9002
RAL9004
RAL9006
RAL9007
RAL9010
Wood
Quartz Zinc
Natural Zinc
Мед
Serpentine Limegreen

Изпрати запитване