Семинар Защо метал? изделия от ламарина

Семинар за фасадни и интериорни решения от листов метал с домакин ВАС Про и участието на гостите: арх. Вела Николова /СИТИСКЕЙП/ и инж. Венета Новакова / Фасаден консултант/

2862

Уважаеми колеги и партньори,

Расте популярността на произвежданите от нас фасадни изделия от метал. Редица сгради, в които бяха вложени наши елементи спечелиха награди на престижния конкурс „Сграда на годината 2019“. Това е показателно, че нашите продукти и решения са устойчиви и получават одобрението на широка аудитория. За да допринесем за тяхното опознаваме, да отговорим на всички въпроси и да разсеем митовете решихме да организираме поредния семинар.

Темата сега ще бъде: „Защо метал?“, а събитието ще проведем на 24.01.2020 следобед в нашия офис. На него ще бъде представена производствената база на фирмата ни, както и спецификите при изработването на различните изделия. Ще си говорим за дизайнерски вдъхновения, проектантски вълнения и пожаробезопасни решения. Както и като цяло за приложението на метала като фасаден материал.

Обучението е подходящо както за млади, така и за по-опитни проектанти, и инсталатори на вентилируеми решения, архитекти и фасадни инженери. Като същевременно цели да допълни и обогати познанията на участниците в тази област.


Програма:
13,30ч – 14,00ч – Разглеждане на производствената база на ВАС Про.

===============================
14,00ч – 15,10ч – Първи модул

14,00ч – 14,40ч - „ Вдъхновения в метал “ – арх. Вела Николова /СИТИСКЕЙП – Студио за архитектура, проектиране и дизайн/;

14,40ч – 15, 10ч – „CASSETTON в Метрото. Раждането на един продукт“ – инж. Христо Стоянов

===============================

15,10ч – 15, 30ч – Кафе пауза.

===============================
15,30ч – 16,30ч – Втори модул „Сградните обвивки и изискванията за пожарна безопасност. Участници и етапи във Фасадното проектиране“ - инж. Венета Новакова / Фасаден консултант, ВАЯ КОНСУЛТИНГ ЕООД и председател на АФИ/


Обучението е безплатно, но след регистрация на имейл Kaloyan(at)vasroofing.com или телефон 0885860400.

Седящите места са органичени. Побързайте!

Очакваме Ви!

Нови
Блогове

CASSETTON – архитектурни приложения

CASSETTON® е наша продуктова запазена марка за група фасадни и интериорни изделия от метални тави с касетъчна форма. Произвеждани предимно от стoманенa или от алуминиева ламарина с покрития от HDP (High Durable Polymer), PVDF (Polyvinylidene Fluoride) или боядисани с електростатична прахова боя. Също така от неръждаема хром-никелова ламарина, основно за интериорно приложение.

VELUX прозорци за плосък покрив от ново поколение със стъкло

Новата линия на прозорци VELUX за плосък покрив беше представена пред софийска аудитория на 28.07.2022 в рамките на събитието „При VAS под прозорци за плосък покрив VELUX“ в производствената ни база. Сред гостите имаше архитекти, строители и инсталатори. Крафт бирата и бургерите на Благой Стоянов внесоха много настроение и домашен уют.

Изпрати запитване