Семинар Защо метал? изделия от ламарина

Семинар за фасадни и интериорни решения от листов метал с домакин ВАС Про и участието на гостите: арх. Вела Николова /СИТИСКЕЙП/ и инж. Венета Новакова / Фасаден консултант/

3795

Уважаеми колеги и партньори,

Расте популярността на произвежданите от нас фасадни изделия от метал. Редица сгради, в които бяха вложени наши елементи спечелиха награди на престижния конкурс „Сграда на годината 2019“. Това е показателно, че нашите продукти и решения са устойчиви и получават одобрението на широка аудитория. За да допринесем за тяхното опознаваме, да отговорим на всички въпроси и да разсеем митовете решихме да организираме поредния семинар.

Темата сега ще бъде: „Защо метал?“, а събитието ще проведем на 24.01.2020 следобед в нашия офис. На него ще бъде представена производствената база на фирмата ни, както и спецификите при изработването на различните изделия. Ще си говорим за дизайнерски вдъхновения, проектантски вълнения и пожаробезопасни решения. Както и като цяло за приложението на метала като фасаден материал.

Обучението е подходящо както за млади, така и за по-опитни проектанти, и инсталатори на вентилируеми решения, архитекти и фасадни инженери. Като същевременно цели да допълни и обогати познанията на участниците в тази област.


Програма:
13,30ч – 14,00ч – Разглеждане на производствената база на ВАС Про.

===============================
14,00ч – 15,10ч – Първи модул

14,00ч – 14,40ч - „ Вдъхновения в метал “ – арх. Вела Николова /СИТИСКЕЙП – Студио за архитектура, проектиране и дизайн/;

14,40ч – 15, 10ч – „CASSETTON в Метрото. Раждането на един продукт“ – инж. Христо Стоянов

===============================

15,10ч – 15, 30ч – Кафе пауза.

===============================
15,30ч – 16,30ч – Втори модул „Сградните обвивки и изискванията за пожарна безопасност. Участници и етапи във Фасадното проектиране“ - инж. Венета Новакова / Фасаден консултант, ВАЯ КОНСУЛТИНГ ЕООД и председател на АФИ/


Обучението е безплатно, но след регистрация на имейл Kaloyan(at)vasroofing.com или телефон 0885860400.

Седящите места са органичени. Побързайте!

Очакваме Ви!

Нови
Блогове

Често задавани въпроси - Част 2

Вие ни питате и ние отговаряме. Или поне се опитваме. Въпреки това със сигурност има много неотговорни въпроси или отговори, които често се забравят. Нека да си ги припомним.

Инструменти за тенекеджийска работа

Колко и какви инструменти е добре да има инсталаторът тенекеджия зависи от работата която предстои да се извърши. Когато тенекеджийската работа е в производствен цех, тогава повечето на брой инструменти гарантират по-прецизна и бърза работа. Ако обаче визираме външни монтажи, то тогава много внимателно трябва да се избере правилния микс между брой единични инструменти и тяхната функционалност, за да не стане прекомерно теглото на инструменталното куфарче. Това е от особено значение, когато монтажите са отдалечени и най-вече височинни, и когато достъпът до допълнителни инструменти е силно затруднен.

Изпрати запитване