Изложение VAS се готви за Архитектурно Строителна Седмица 2020

Предстоящо участие на „Архитектурно Строителна Седмица 2020“ - международното изложение за енергийно ефективно , екологично и функционално строителство в София.

4213

Никога не сме отричали, че обичаме изложенията. Вълнуваме се с цялото си сърце. Обичаме да ги обхождаме надлъж и шир.  Но  обичаме и  да участваме в тях, да бъдем домакини.

В най-новата история на фирмата ни имаме цели две участия на Българска Строителна Седмица – годишният форум за строителство и архитектура,  който традиционно се организира всяка пролет в Интер Експо Център в София.

vas stand expo new facades

щандът през 2015

Ако все пак сте забравили какво беше, то припомняме, че темата на участието ни през 2015 година беше „Фасади, преливащи от цвят“.

vas stand new facades

щандът през 2017

А през 2017 година концепцията на нашия щанд беше подчинена на фокуса  – „Новите непознати фасади“.

Какво ли не сме показвали до момента на нашите щандове – фасади с марките LAMELLON, CASSETTON, FALZON  от ламарини от различни материали, с различни дебелини и финиш, та чак до стъклени окачени фасади. Можеше да се видят дори нетипичните за нас отваряеми части, тип клапа, остъклени с  касетъчни ламарини, вместо с традиционните стъклопакети. Помните ли перфорираните ни изделия? А дизайнерските „живи мостри“? А работилничката за съдийски свирки от медна ламарина?

vas stand new fasades

катерачката -2017

Ние пък си спомняме за многото посетители, които гостуваха на наша територия, на нашите щандове. Да се забавляваме и да вдигаме шум беше нещо съвсем естествено за нас, но разбира се,  намирахме време и за сериозни разговори. И дори открихме  нови партньори,  с които продължаваме да работим и до сега. 

В края на миналата 2019 година отново взехме решение да участваме  във вече превърналото се международното изложение за енергийно ефективно , екологично и функционално строителство „Архитектурно Строителна Седмица  2020“, защото организаторите ни представиха,  много внушително идващото 20-то юбилейно издание, насочено към архитекти, строители, инвеститори, проектанти и инженери. Избрахме зала номер две, където са разположени щандовете на наши партньори… VELUX,  Aksal, Venta Gropu, Conforma, Dorion, Алу Кьониг Щал, Рейнарс България и други.

vas stand facades new_why metal

Предизвикани бяхме да мислим върху значимо и запомнящо се присъствие. И може би няма да изненадаме никой, ако без да разкриваме  тайни детайли, споделим, че и тази година акцентът  ще падне върху изделия от ламарина. Темата на предстоящото ни участие ще бъде „Защо метал?“.

vas stand facades new_ why metal

В търсене на отговор ще ви представим по-различни метални фасадни и интериорни решения, невиждани до сега. Отново няма да липсват игри с публиката и задължителните усмивки. Тази година щандът ни ще е „естествено отворен“ за всички посетители и се надяваме да приемем много гости.

vas stand facades why metal

За да бъде на ниво участието ни на форума,  един от нашите титулярни презентатори Калоян Илиев ще влезе в ролята на изследовател, за да се опита да влезе в обувките на различни специалисти в бранша и да отговори на въпроса „Защо метал?“ по повод избора на подходящ материал за архитектурни екстериорни и интериорни решения.  Заповядайте на неговата презентация, насрочена за 15 часа на 27.02 (четвъртък).  Предстои да разберем как ще се справи Калоян Илиев - ще преодолее ли той накрая сценичната треска и ще ни забавлява ли отново, както сме свикнали да го виждаме.

Очакваме ви! Заповядайте на Архитектурно строителна седмица 2020 от  25-ти до 28-ми февруари 2020 в Интер Експо Център, зала 2, щанд B4.

Направете вашата безплатна регистрация за вход! Формата е активна до 23:59 ч. на 24.02.2020г. Регистрирайте се >>тук !

Нови
Блогове

Често задавани въпроси - Част 2

Вие ни питате и ние отговаряме. Или поне се опитваме. Въпреки това със сигурност има много неотговорни въпроси или отговори, които често се забравят. Нека да си ги припомним.

Инструменти за тенекеджийска работа

Колко и какви инструменти е добре да има инсталаторът тенекеджия зависи от работата която предстои да се извърши. Когато тенекеджийската работа е в производствен цех, тогава повечето на брой инструменти гарантират по-прецизна и бърза работа. Ако обаче визираме външни монтажи, то тогава много внимателно трябва да се избере правилния микс между брой единични инструменти и тяхната функционалност, за да не стане прекомерно теглото на инструменталното куфарче. Това е от особено значение, когато монтажите са отдалечени и най-вече височинни, и когато достъпът до допълнителни инструменти е силно затруднен.

Изпрати запитване