от VAS Сграда на годината 2019

Преди дни отмина осемнадесетото издание на годишните награди за постижения в областта на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България – „Сграда на годината”, организирано от ГРАДЪТ Медиа Груп. Авторитетно 30 членно жури от лидери в областта на инвecтициитe, cтpoитeлcтвoтo, apxитeĸтypaтa, ĸyлтypaтa и aĸaдeмичнитe cpeди...

4313

...отличи най-качествените сгради за изминалите 12 месеца в 11 категории.

Според организаторите на престижният конкурс двата фактора характеризирали тазгодишната проява са били „Paзвитиeтo нa cъвpeмeннoтo oбщecтвo и нaвлизaнeтo нa тexнoлoгиитe“ без това да засенчва тpaдициoнния cтpeмeж ĸъм виcoĸo ĸaчecтвo, ĸoмфopт и фyнĸциoнaлнocт на строителството и архитектурата у нас.

Нашата фирма не участва пряко в церемонията, но присъстваше косвено, чрез продуктите, които бяха вложени  във фасадите и покривите на голяма част от номинираните сгради.

Ето и победителите, на чиито обекти бяхме поканени да се включим с покривни и фасадни решения:


Сграда 15, Бизнес Парк София, победител в категорията  „Офис сгради“ и категория „Зелени сгради“
Слънцезащитни, фасадни, перфорирани елементи от алуминиева ламарина

Логистичен център "СЕГ Кривина" - Специална награда за логистичен център: в категория „Производствени и логистични сгради“.
Слънцезащитени, фасадни, перфорирани пана и парапети от алуминиева ламарина

Категория "Многофамилна жилищна сграда над 10 000 кв. м".
Първа награда за многофамилна жилищна сграда над 10 000 кв. м: „Рухаус" – София.
Хидроизолация плосък покрив. Шапки по бордове на вентилируема окачена фасада –  ламарина с полиестерно покритие.

И наградата на публиката -  Магазин "Фантастико" - обект 30 ( Драгалевци).
Окачени вентилируемо фасади „CASSETTON” от неръждаема стомана.

  Снимки от https://gradat.bg/ и http://buildingoftheyear.bg/  

Нови
Блогове

Често задавани въпроси - Част 2

Вие ни питате и ние отговаряме. Или поне се опитваме. Въпреки това със сигурност има много неотговорни въпроси или отговори, които често се забравят. Нека да си ги припомним.

Инструменти за тенекеджийска работа

Колко и какви инструменти е добре да има инсталаторът тенекеджия зависи от работата която предстои да се извърши. Когато тенекеджийската работа е в производствен цех, тогава повечето на брой инструменти гарантират по-прецизна и бърза работа. Ако обаче визираме външни монтажи, то тогава много внимателно трябва да се избере правилния микс между брой единични инструменти и тяхната функционалност, за да не стане прекомерно теглото на инструменталното куфарче. Това е от особено значение, когато монтажите са отдалечени и най-вече височинни, и когато достъпът до допълнителни инструменти е силно затруднен.

Изпрати запитване