от VAS Сграда на годината 2019

Преди дни отмина осемнадесетото издание на годишните награди за постижения в областта на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България – „Сграда на годината”, организирано от ГРАДЪТ Медиа Груп. Авторитетно 30 членно жури от лидери в областта на инвecтициитe, cтpoитeлcтвoтo, apxитeĸтypaтa, ĸyлтypaтa и aĸaдeмичнитe cpeди...

3428

...отличи най-качествените сгради за изминалите 12 месеца в 11 категории.

Според организаторите на престижният конкурс двата фактора характеризирали тазгодишната проява са били „Paзвитиeтo нa cъвpeмeннoтo oбщecтвo и нaвлизaнeтo нa тexнoлoгиитe“ без това да засенчва тpaдициoнния cтpeмeж ĸъм виcoĸo ĸaчecтвo, ĸoмфopт и фyнĸциoнaлнocт на строителството и архитектурата у нас.

Нашата фирма не участва пряко в церемонията, но присъстваше косвено, чрез продуктите, които бяха вложени  във фасадите и покривите на голяма част от номинираните сгради.

Ето и победителите, на чиито обекти бяхме поканени да се включим с покривни и фасадни решения:


Сграда 15, Бизнес Парк София, победител в категорията  „Офис сгради“ и категория „Зелени сгради“
Слънцезащитни, фасадни, перфорирани елементи от алуминиева ламарина

Логистичен център "СЕГ Кривина" - Специална награда за логистичен център: в категория „Производствени и логистични сгради“.
Слънцезащитени, фасадни, перфорирани пана и парапети от алуминиева ламарина

Категория "Многофамилна жилищна сграда над 10 000 кв. м".
Първа награда за многофамилна жилищна сграда над 10 000 кв. м: „Рухаус" – София.
Хидроизолация плосък покрив. Шапки по бордове на вентилируема окачена фасада –  ламарина с полиестерно покритие.

И наградата на публиката -  Магазин "Фантастико" - обект 30 ( Драгалевци).
Окачени вентилируемо фасади „CASSETTON” от неръждаема стомана.

  Снимки от https://gradat.bg/ и http://buildingoftheyear.bg/  

Нови
Блогове

CASSETTON – архитектурни приложения

CASSETTON® е наша продуктова запазена марка за група фасадни и интериорни изделия от метални тави с касетъчна форма. Произвеждани предимно от стoманенa или от алуминиева ламарина с покрития от HDP (High Durable Polymer), PVDF (Polyvinylidene Fluoride) или боядисани с електростатична прахова боя. Също така от неръждаема хром-никелова ламарина, основно за интериорно приложение.

VELUX прозорци за плосък покрив от ново поколение със стъкло

Новата линия на прозорци VELUX за плосък покрив беше представена пред софийска аудитория на 28.07.2022 в рамките на събитието „При VAS под прозорци за плосък покрив VELUX“ в производствената ни база. Сред гостите имаше архитекти, строители и инсталатори. Крафт бирата и бургерите на Благой Стоянов внесоха много настроение и домашен уют.

Изпрати запитване