за купа VAS Предизвикай вашите семеен волейболен турнир

Фирма VAS и „Волейболното училище Владо Николов“ съвместно организираха превърналия се вече в традиция семеен турнир по волейбол. На това съревнование смесени отбори между деца и родители се изправят един срещу друг и показват придобити по време на тренировките умения.

2115

В "Предизвикай вашите за купата на VAS" се включиха 10 отбора и в рамките на два дни се изиграха 25 срещи. След спора за купата всички участници във финалната фаза изиграха един гейм във формат 6 на 6, в който се включиха родители и приятели на школата.


Отборът Monsterball спечели златните медали и купата. Това е втора купа от уникалния по рода си турнир, която отива в квартета на 11-годишните Георги Георгиев и Петко Петков. Двамата отново бяха подкрепени от своите бащи Иван Петков и Емил Георгиев, който от тази година носи екипа на мъжкия ни отбор "Владимир Николов".

В оспорван финал Monsterball се наложи с 2:0 над "Буларм", който също е съставен от добре познати в школата ни имена. Сестрите Мария и Ида Стоянови заедно с Ния Хайрабедян и нейния култов баща Едуард Хайрабедян.

Бронзовите медали пък станаха притежание на "Звездите", водени от 13-годишните Алекс Левков и Мартин Прокопиев. Техните бащи Димитър Левков и Богдан Прокопиев също хвърлиха доста пот при успеха с 2:1 над "Асовете".

Най-колоритният отбор в турнира бе съставен от невероятните хлапета Иван Хабов (9 г.) и Преслав Попов (8 г.), които се бориха мъжки до последно и накрая бяха изпратени с бурни аплодисменти от всички в залата.

"Във волейбола може да има само един победител, но в масовия спорт всички са такива. Радваме се, че подкрепяме школата и организацията на подобни турнири, защото е страхотно деца и родители да играят заедно", заяви управителят на VAS Pro Благой Стоянов.

Като всеки празник и този не мина без огромна торта, която по мнения на децата беше страхотна.

Мениджърът на школата Стефан Чолаков пък благодари специално на фирмата за подкрепата през всички години досега и обеща да има още поне два такива семейни турнира до края на сезона.

Нови
Блогове

VELUX прозорци за плосък покрив от ново поколение със стъкло

Новата линия на прозорци VELUX за плосък покрив беше представена пред софийска аудитория на 28.07.2022 в рамките на събитието „При VAS под прозорци за плосък покрив VELUX“ в производствената ни база. Сред гостите имаше архитекти, строители и инсталатори. Крафт бирата и бургерите на Благой Стоянов внесоха много настроение и домашен уют.

30 години фирма VAS

Фирма VAS стана на 30 години. Години, изпълнени с много труд, ентусиазъм и внимание към хора. Обръщаме се с благодарност към всички онези, кото са част от нашата 30-годишна история. Благодарим Ви! Без Вас нямаше да се получи.

Изпрати запитване