за купа VAS Предизвикай вашите семеен волейболен турнир

Фирма VAS и „Волейболното училище Владо Николов“ съвместно организираха превърналия се вече в традиция семеен турнир по волейбол. На това съревнование смесени отбори между деца и родители се изправят един срещу друг и показват придобити по време на тренировките умения.

1246

В "Предизвикай вашите за купата на VAS" се включиха 10 отбора и в рамките на два дни се изиграха 25 срещи. След спора за купата всички участници във финалната фаза изиграха един гейм във формат 6 на 6, в който се включиха родители и приятели на школата.


Отборът Monsterball спечели златните медали и купата. Това е втора купа от уникалния по рода си турнир, която отива в квартета на 11-годишните Георги Георгиев и Петко Петков. Двамата отново бяха подкрепени от своите бащи Иван Петков и Емил Георгиев, който от тази година носи екипа на мъжкия ни отбор "Владимир Николов".

В оспорван финал Monsterball се наложи с 2:0 над "Буларм", който също е съставен от добре познати в школата ни имена. Сестрите Мария и Ида Стоянови заедно с Ния Хайрабедян и нейния култов баща Едуард Хайрабедян.

Бронзовите медали пък станаха притежание на "Звездите", водени от 13-годишните Алекс Левков и Мартин Прокопиев. Техните бащи Димитър Левков и Богдан Прокопиев също хвърлиха доста пот при успеха с 2:1 над "Асовете".

Най-колоритният отбор в турнира бе съставен от невероятните хлапета Иван Хабов (9 г.) и Преслав Попов (8 г.), които се бориха мъжки до последно и накрая бяха изпратени с бурни аплодисменти от всички в залата.

"Във волейбола може да има само един победител, но в масовия спорт всички са такива. Радваме се, че подкрепяме школата и организацията на подобни турнири, защото е страхотно деца и родители да играят заедно", заяви управителят на VAS Pro Благой Стоянов.

Като всеки празник и този не мина без огромна торта, която по мнения на децата беше страхотна.

Мениджърът на школата Стефан Чолаков пък благодари специално на фирмата за подкрепата през всички години досега и обеща да има още поне два такива семейни турнира до края на сезона.

Нови
Блогове

Металните покриви, ръководство за архитекти

Oт дълбока древност човешката цивилизация е използвала метални покриви, доказали своята непреходност във времето. Съвременните фалцови покриви произвеждани чрез механично ролформоване продължават традицията на ръчно вдигнатия и скопчан фалц. Днес все по-често подобни покривни метални елементи се изпълняват от ламарина мед, цинк, алуминий, стомана и др

Признание за ВАС Про ООД

Вас Про ООД е класирана в Career Show Index 2021, който отличава 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодната класация събира резултатите на работодателите на база отличията им в различни бизнес награди за последните 3 години.

Изпрати запитване