vasproduct.bg Нова година - Нов сайт

Скъпи партньори и приятели, Щастливи сме да обявим, че започваме новата 2020 година с нов уеб сайт. Мислихме го много, реализирахме го дълго, но ето, че вече е факт.

2731

В нашия нов сайт  vasproduct.bg ще разберете за нас. За нашата история, за нашите постижения, опит и принципи. Ще ви разкажем за това, в което вярваме и това,  което (според нас) ни отличава. Ще ви покажем, че всички във фирма VAS сме едно голямо семейство.

В новия ни сайт на челно място сме извели покривните, фасадните и интериорните ни разработки. Ще видите познатите ви продуктови брандове LAMELLON, FALZON и CASSETTON, които за наша радост вече се превръщат в нарицателни имена за надеждни изделия от листов метал.

Опитали сме се сайта ни да бъде много цветен и лесен за навигация. Ще откриете много снимки на престижни обекти с покриви и фасади, в които сме успели да вложим нашия труд и изделия. Не рядко и сърцето си. Ще усетите уюта, елегантността и красотата на интериорните ни изделия.

И ако имате нужда от детайли – то най-масовите и най-типовите от тях са вече на ваше разположение. Лесно ще ги намерите в страниците на нашите продукти, недвусмислено изобразени като картинки. Ще можете да ги вземете от нас както в PDF, така и DWG формати. А с интереса си към тях ще ни зарадвате, защото ние сме ги сложили там заради вас. Те са нашия опит и нашата препоръка.

Безкрайна е нашата обектова галерия в сайта. Цветна и на фокус. Много са детайлите  и фрагментите, попаднали в обектива на нашите фотографи. Много са сезоните, през които ще минете, докато ги разглеждате. Но вашето време няма да бъде загубено, защото ви обещаваме удоволствието на това дигитално пътешествие, в което гидове ще сме самите ние.

За техничарите от вас  ще представим перлите в короната на нашето инструментално оборудване. Машините, които с лекота режат, перфорират и сгъват ламарините от стомана, алуминий, цинк и мед. CNC агрегатите, с които често се разбираме само с едно докосване (по дисплея) или намигване :-) 

А за най-любознателните, както и за тези, които обичат историите, в нашия блог ще събираме и коментираме любопитна информация за стари и съвременни покриви и фасади, за проектиране,  и съзидание, иновации, и творчество.

Надяваме се да ви хареса новия ни сайт и ви приветстваме с добре дошли!

Нека да е спорна не само тази година, а и всички следващи!

Нови
Блогове

CASSETTON – архитектурни приложения

CASSETTON® е наша продуктова запазена марка за група фасадни и интериорни изделия от метални тави с касетъчна форма. Произвеждани предимно от стoманенa или от алуминиева ламарина с покрития от HDP (High Durable Polymer), PVDF (Polyvinylidene Fluoride) или боядисани с електростатична прахова боя. Също така от неръждаема хром-никелова ламарина, основно за интериорно приложение.

VELUX прозорци за плосък покрив от ново поколение със стъкло

Новата линия на прозорци VELUX за плосък покрив беше представена пред софийска аудитория на 28.07.2022 в рамките на събитието „При VAS под прозорци за плосък покрив VELUX“ в производствената ни база. Сред гостите имаше архитекти, строители и инсталатори. Крафт бирата и бургерите на Благой Стоянов внесоха много настроение и домашен уют.

Изпрати запитване