vasproduct.bg Нова година - Нов сайт

Скъпи партньори и приятели, Щастливи сме да обявим, че започваме новата 2020 година с нов уеб сайт. Мислихме го много, реализирахме го дълго, но ето, че вече е факт.

1532

В нашия нов сайт  vasproduct.bg ще разберете за нас. За нашата история, за нашите постижения, опит и принципи. Ще ви разкажем за това, в което вярваме и това,  което (според нас) ни отличава. Ще ви покажем, че всички във фирма VAS сме едно голямо семейство.

В новия ни сайт на челно място сме извели покривните, фасадните и интериорните ни разработки. Ще видите познатите ви продуктови брандове LAMELLON, FALZON и CASSETTON, които за наша радост вече се превръщат в нарицателни имена за надеждни изделия от листов метал.

Опитали сме се сайта ни да бъде много цветен и лесен за навигация. Ще откриете много снимки на престижни обекти с покриви и фасади, в които сме успели да вложим нашия труд и изделия. Не рядко и сърцето си. Ще усетите уюта, елегантността и красотата на интериорните ни изделия.

И ако имате нужда от детайли – то най-масовите и най-типовите от тях са вече на ваше разположение. Лесно ще ги намерите в страниците на нашите продукти, недвусмислено изобразени като картинки. Ще можете да ги вземете от нас както в PDF, така и DWG формати. А с интереса си към тях ще ни зарадвате, защото ние сме ги сложили там заради вас. Те са нашия опит и нашата препоръка.

Безкрайна е нашата обектова галерия в сайта. Цветна и на фокус. Много са детайлите  и фрагментите, попаднали в обектива на нашите фотографи. Много са сезоните, през които ще минете, докато ги разглеждате. Но вашето време няма да бъде загубено, защото ви обещаваме удоволствието на това дигитално пътешествие, в което гидове ще сме самите ние.

За техничарите от вас  ще представим перлите в короната на нашето инструментално оборудване. Машините, които с лекота режат, перфорират и сгъват ламарините от стомана, алуминий, цинк и мед. CNC агрегатите, с които често се разбираме само с едно докосване (по дисплея) или намигване :-) 

А за най-любознателните, както и за тези, които обичат историите, в нашия блог ще събираме и коментираме любопитна информация за стари и съвременни покриви и фасади, за проектиране,  и съзидание, иновации, и творчество.

Надяваме се да ви хареса новия ни сайт и ви приветстваме с добре дошли!

Нека да е спорна не само тази година, а и всички следващи!

Нови
Блогове

Металните покриви, ръководство за архитекти

Oт дълбока древност човешката цивилизация е използвала метални покриви, доказали своята непреходност във времето. Съвременните фалцови покриви произвеждани чрез механично ролформоване продължават традицията на ръчно вдигнатия и скопчан фалц. Днес все по-често подобни покривни метални елементи се изпълняват от ламарина мед, цинк, алуминий, стомана и др

Признание за ВАС Про ООД

Вас Про ООД е класирана в Career Show Index 2021, който отличава 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодната класация събира резултатите на работодателите на база отличията им в различни бизнес награди за последните 3 години.

Изпрати запитване