vasproduct.bg Нова година - Нов сайт

Скъпи партньори и приятели, Щастливи сме да обявим, че започваме новата 2020 година с нов уеб сайт. Мислихме го много, реализирахме го дълго, но ето, че вече е факт.

3698

В нашия нов сайт  vasproduct.bg ще разберете за нас. За нашата история, за нашите постижения, опит и принципи. Ще ви разкажем за това, в което вярваме и това,  което (според нас) ни отличава. Ще ви покажем, че всички във фирма VAS сме едно голямо семейство.

В новия ни сайт на челно място сме извели покривните, фасадните и интериорните ни разработки. Ще видите познатите ви продуктови брандове LAMELLON, FALZON и CASSETTON, които за наша радост вече се превръщат в нарицателни имена за надеждни изделия от листов метал.

Опитали сме се сайта ни да бъде много цветен и лесен за навигация. Ще откриете много снимки на престижни обекти с покриви и фасади, в които сме успели да вложим нашия труд и изделия. Не рядко и сърцето си. Ще усетите уюта, елегантността и красотата на интериорните ни изделия.

И ако имате нужда от детайли – то най-масовите и най-типовите от тях са вече на ваше разположение. Лесно ще ги намерите в страниците на нашите продукти, недвусмислено изобразени като картинки. Ще можете да ги вземете от нас както в PDF, така и DWG формати. А с интереса си към тях ще ни зарадвате, защото ние сме ги сложили там заради вас. Те са нашия опит и нашата препоръка.

Безкрайна е нашата обектова галерия в сайта. Цветна и на фокус. Много са детайлите  и фрагментите, попаднали в обектива на нашите фотографи. Много са сезоните, през които ще минете, докато ги разглеждате. Но вашето време няма да бъде загубено, защото ви обещаваме удоволствието на това дигитално пътешествие, в което гидове ще сме самите ние.

За техничарите от вас  ще представим перлите в короната на нашето инструментално оборудване. Машините, които с лекота режат, перфорират и сгъват ламарините от стомана, алуминий, цинк и мед. CNC агрегатите, с които често се разбираме само с едно докосване (по дисплея) или намигване :-) 

А за най-любознателните, както и за тези, които обичат историите, в нашия блог ще събираме и коментираме любопитна информация за стари и съвременни покриви и фасади, за проектиране,  и съзидание, иновации, и творчество.

Надяваме се да ви хареса новия ни сайт и ви приветстваме с добре дошли!

Нека да е спорна не само тази година, а и всички следващи!

Нови
Блогове

Често задавани въпроси - Част 2

Вие ни питате и ние отговаряме. Или поне се опитваме. Въпреки това със сигурност има много неотговорни въпроси или отговори, които често се забравят. Нека да си ги припомним.

Инструменти за тенекеджийска работа

Колко и какви инструменти е добре да има инсталаторът тенекеджия зависи от работата която предстои да се извърши. Когато тенекеджийската работа е в производствен цех, тогава повечето на брой инструменти гарантират по-прецизна и бърза работа. Ако обаче визираме външни монтажи, то тогава много внимателно трябва да се избере правилния микс между брой единични инструменти и тяхната функционалност, за да не стане прекомерно теглото на инструменталното куфарче. Това е от особено значение, когато монтажите са отдалечени и най-вече височинни, и когато достъпът до допълнителни инструменти е силно затруднен.

Изпрати запитване