еротиката Металните покриви и градската среда

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание.

2121

Ние, славните покривджии най-малко от всичко сме очаквали да срещнем еротика по покривите на сградите. Бяхме изненадани от това, което ни попадна и не се сдържахме да го коментираме. Счита се, че покривджийската работа е типично мъжко занятие и появата на "майстори" от женски пол по покривните скатове е по-скоро екзотика, отколкото правило. Но няколкото снимки тук ни доказват, че е възможно и обратното.

металните покриви от ламарина и еротиката

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание. Такива композиции безспорно ни помагат да усетим безупречните линии на градската среда. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Не знаем как  да си обясним интереса на фотографите към металните покриви в комбинация с голи женски тела. Може би ни се внушава идеята, че горещите момичета предпочитат да се разхождат само по нагорещени метални покриви. Тоест всичко е въпрос на градус. Ето затова не сме срещнали нито една зимна снимка.  Такива визии ни вдъхват допълнително конструктивна увереност за безопасна експлоатация на покривите на нашите домове.

металните покриви от ламарина и еротиката

Но загадките на спират до тук. Необяснимо е защо красивите момичетата избират да направят своите слънчеви бани точно на места, където ламарината е доволно корозирала и мръсните (от ходене по ръждата) нежни дамски ходила контрастират на чистата слънчева енергия, която се добива по тези места.

металните покриви от ламарина и еротиката

Вижте още >> "Седем мита за металните покриви"

Отговорите оставяме на Вас, но от всичко до тук свободно можем да заключим, че нежните женски създания нямат страх от високото и ни приканват да гледаме смело напред и нагоре (към покривите на сградите). Кой знае, може случайно да се натъкнем на неподозирана красота. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Честита пролет!

Автор: Калоян Илиев

Нови
Блогове

Често задавани въпроси - Част 2

Вие ни питате и ние отговаряме. Или поне се опитваме. Въпреки това със сигурност има много неотговорни въпроси или отговори, които често се забравят. Нека да си ги припомним.

Инструменти за тенекеджийска работа

Колко и какви инструменти е добре да има инсталаторът тенекеджия зависи от работата която предстои да се извърши. Когато тенекеджийската работа е в производствен цех, тогава повечето на брой инструменти гарантират по-прецизна и бърза работа. Ако обаче визираме външни монтажи, то тогава много внимателно трябва да се избере правилния микс между брой единични инструменти и тяхната функционалност, за да не стане прекомерно теглото на инструменталното куфарче. Това е от особено значение, когато монтажите са отдалечени и най-вече височинни, и когато достъпът до допълнителни инструменти е силно затруднен.

Изпрати запитване