еротиката Металните покриви и градската среда

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание.

857

Ние, славните покривджии най-малко от всичко сме очаквали да срещнем еротика по покривите на сградите. Бяхме изненадани от това, което ни попадна и не се сдържахме да го коментираме. Счита се, че покривджийската работа е типично мъжко занятие и появата на "майстори" от женски пол по покривните скатове е по-скоро екзотика, отколкото правило. Но няколкото снимки тук ни доказват, че е възможно и обратното.

металните покриви от ламарина и еротиката

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание. Такива композиции безспорно ни помагат да усетим безупречните линии на градската среда. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Не знаем как  да си обясним интереса на фотографите към металните покриви в комбинация с голи женски тела. Може би ни се внушава идеята, че горещите момичета предпочитат да се разхождат само по нагорещени метални покриви. Тоест всичко е въпрос на градус. Ето затова не сме срещнали нито една зимна снимка.  Такива визии ни вдъхват допълнително конструктивна увереност за безопасна експлоатация на покривите на нашите домове.

металните покриви от ламарина и еротиката

Но загадките на спират до тук. Необяснимо е защо красивите момичетата избират да направят своите слънчеви бани точно на места, където ламарината е доволно корозирала и мръсните (от ходене по ръждата) нежни дамски ходила контрастират на чистата слънчева енергия, която се добива по тези места.

металните покриви от ламарина и еротиката

Вижте още >> "Седем мита за металните покриви"

Отговорите оставяме на Вас, но от всичко до тук свободно можем да заключим, че нежните женски създания нямат страх от високото и ни приканват да гледаме смело напред и нагоре (към покривите на сградите). Кой знае, може случайно да се натъкнем на неподозирана красота. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Честита пролет!

Автор: Калоян ИЛ

Нови
Блогове

Металните покриви, ръководство за архитекти

Oт дълбока древност човешката цивилизация е използвала метални покриви, доказали своята непреходност във времето. Съвременните фалцови покриви произвеждани чрез механично ролформоване продължават традицията на ръчно вдигнатия и скопчан фалц. Днес все по-често подобни покривни метални елементи се изпълняват от ламарина мед, цинк, алуминий, стомана и др

Признание за ВАС Про ООД

Вас Про ООД е класирана в Career Show Index 2021, който отличава 100-те най-добри работодатели в България. Ежегодната класация събира резултатите на работодателите на база отличията им в различни бизнес награди за последните 3 години.

Изпрати запитване