еротиката Металните покриви и градската среда

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание.

1558

Ние, славните покривджии най-малко от всичко сме очаквали да срещнем еротика по покривите на сградите. Бяхме изненадани от това, което ни попадна и не се сдържахме да го коментираме. Счита се, че покривджийската работа е типично мъжко занятие и появата на "майстори" от женски пол по покривните скатове е по-скоро екзотика, отколкото правило. Но няколкото снимки тук ни доказват, че е възможно и обратното.

металните покриви от ламарина и еротиката

Нерядко изящните покриви от ламарина се спотайват някъде в ъгъла на нашето полезрение и е необходима еротична закачка в центъра, за да им обърнем подобаващо внимание. Такива композиции безспорно ни помагат да усетим безупречните линии на градската среда. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Не знаем как  да си обясним интереса на фотографите към металните покриви в комбинация с голи женски тела. Може би ни се внушава идеята, че горещите момичета предпочитат да се разхождат само по нагорещени метални покриви. Тоест всичко е въпрос на градус. Ето затова не сме срещнали нито една зимна снимка.  Такива визии ни вдъхват допълнително конструктивна увереност за безопасна експлоатация на покривите на нашите домове.

металните покриви от ламарина и еротиката

Но загадките на спират до тук. Необяснимо е защо красивите момичетата избират да направят своите слънчеви бани точно на места, където ламарината е доволно корозирала и мръсните (от ходене по ръждата) нежни дамски ходила контрастират на чистата слънчева енергия, която се добива по тези места.

металните покриви от ламарина и еротиката

Вижте още >> "Седем мита за металните покриви"

Отговорите оставяме на Вас, но от всичко до тук свободно можем да заключим, че нежните женски създания нямат страх от високото и ни приканват да гледаме смело напред и нагоре (към покривите на сградите). Кой знае, може случайно да се натъкнем на неподозирана красота. 

металните покриви от ламарина и еротиката

Честита пролет!

Автор: Калоян ИЛ

Нови
Блогове

CASSETTON – архитектурни приложения

CASSETTON® е наша продуктова запазена марка за група фасадни и интериорни изделия от метални тави с касетъчна форма. Произвеждани предимно от стoманенa или от алуминиева ламарина с покрития от HDP (High Durable Polymer), PVDF (Polyvinylidene Fluoride) или боядисани с електростатична прахова боя. Също така от неръждаема хром-никелова ламарина, основно за интериорно приложение.

VELUX прозорци за плосък покрив от ново поколение със стъкло

Новата линия на прозорци VELUX за плосък покрив беше представена пред софийска аудитория на 28.07.2022 в рамките на събитието „При VAS под прозорци за плосък покрив VELUX“ в производствената ни база. Сред гостите имаше архитекти, строители и инсталатори. Крафт бирата и бургерите на Благой Стоянов внесоха много настроение и домашен уют.

Изпрати запитване